05.02.2024 | Политика

Що вживала активістка Морозова, перед тим як запропонувала власноруч відремонтувати всі дороги в Запоріжжі?

Що вживала активістка Морозова, перед тим як запропонувала власноруч відремонтувати всі дороги в Запоріжжі?

Запорізька активістка Валерія Морозова, заявила що вона власноруч відремонтує усі дороги в Запоріжжі. І це не жарт, а офіційна заява активістки на Громадських слухання щодо пріоритетних напрямків використання бюджету громади міста Запоріжжя на 2024 рік.

Довгий час група активістів на чолі  Валерією Морозовою домагались проведення громадських слухань, з вимогою врахувати їх побажання при розподілі бюджету Запоріжжя на 2024 рік, під досить благородним приводом - частину коштів потрібно відправити на ЗСУ.

Після того, як мерія організувала зустріч із врахуванням усіх безпекових заходів, слово взяла Валерія Морозова. В довгій смутній промові звинувачувала мерію в бездіяльності та закликала передати весь бюджет на закупівлю дронів для ЗСУ. Коли молодому синьоволосому даруванню задали питання, а за який кошт тоді будемо ремонтувати дороги, Морозова відповіла, що відремонтує всі запорізькі дороги власноруч.

Після таких гучних заяв Морозової, присутні задались питанням чи бува не вживає панянка “заборонених речовин”, за вживання яких Бігус звільнив частину своєї команди.

Особливо “дико” для присутніх звучали слова Валерії Морозової, на фоні дорожніх ям, які потрібно терміново ремонтувати після зимового періоду. Морозова мабуть погано розуміє, що Запоріжжя прифронтове місто стратегічного значення, де мають працювати всі соціальні служби.

До прикладу швидка допомога, яка має приїжджати вчасно по відремонтованій дорозі. Також у місті має вчасно прибиратися сміття, ремонтуватись водопровід, об'єкти енергетики та іншої соціальної інфраструктури. А з урахуванням частих “прильотів”,  бюджет на такі потреби має навіть збільшуватись.

Разом з тим дії Валерії Морозової дескредитують волонтерський рух та допомогу ЗСУ в цілому, виставляючи журналістів розслідувачів як неадекватів, які за популістськими лозунгами забувають не тільки про інтереси громади, а про здоровий глузд.

Расследования