09.04.2016 | Политика

Александр Онищенко сообщает, что НАБУ проводить обыск у в его приемной

Александр Онищенко сообщает, что НАБУ проводить обыск у в его приемной

Об этом экс-регионал из группы "Воля народа" сообщил УП

Він розповів, що кілька днів тому був на допиті в НАБУ, де його попросили надати компромат на екс-депутата від "Народного фронту" Миколи Мартиненка, однак він відмовився це робити.

"Їх цікавила не інформація, вони сказали: дайте нам компромат. Я відмовився, тому вони зранку влаштували це шоу з обшуком", – заявив він.

Онищенко заявив, що працівники НАБУ грубо повелися з охоронцями, комусь навіть зламали руку. Він запевнив, що зараз "весь офіс у крові".

За його словами, ні його, ні працівників офісу всередину не пускають. Також він стверджує, що працівники НАБУ не показали жодних документів, які б свідчили про законність обшуку.

Відповідаючи на запитання, чому обшук у справі Мартиненка проходить у офісі Онищенка, депутат нагадав, що був заступником Мартиненка у комітеті з питань паливно-енергетичного комплексу у цьому та минулому скликанні.

За його словами, слідчих цікавить інформація про причетність Мартиненка до газовидобувної компанії Онищенка "Пласт".

"Українська правда" звернулася за коментарем до НАБУ, однак представник прес-служби відомства Світлана Оліфіра відмовилася коментувати, пояснивши, що перебуває на обіді.

Олег Шанковський, УП

Расследования