16.05.2016 | Политика

"Бандерлог Иваныч" и "Православная сука" в Израиле

"Бандерлог Иваныч" и "Православная сука" в Израиле

Виктор Балога с сыновьями и Вадимом Новинским в составе делегации УПЦ Московского Патриархата засветились во время сюжета о схождении благодатного огня в Иерусалиме

елеканал "UBR" у своєму включенні з Єрусалиму мимохіть показав народного депутата України Віктора Балогу та його сина Андрія під час сюжету про сходження благодатного вогню в Храмі Гробу Господнього.

Напередодні офіційна делегація Української Православної Церкви (УПЦ МП) зустрілась з Патріархом Святого граду Єрусалиму та всієї Палестини Феофілом ІІІ та презентувала традиційний великодній кошик. Міський голова Мукачева потрапив в об’єктив журналістів під час цієї зустрічі.

Пізніше не пройшов повз увагу журналістів і батько молодого мера, нардеп та олігарх Віктор Балога. Що цікаво, обоє представників родини були помічені поруч з одіозним нардепом від "Опозиційного блоку" Вадимом Новинським, якого ще в далекому 2013 році центральні ЗМІ називали "агентом Кремля" в Україні.  Подібна компанія виглядає неочікуваною, особливо з огляду на постійну критику, яка лунає на сторінці Віктора Балоги у ФБ на адресу колишніх регіоналів.

PMG.ua

Расследования