13.05.2016 | Политика

За лояльность СМИ Коломойского Порошенко платит десятки миллиардов гривен из государственного бюджета

За лояльность СМИ Коломойского Порошенко платит десятки миллиардов гривен из государственного бюджета

Долг "Укрнафты" перед госдуарством уже перевалил за 10 млрд грн. В то же время из "Укрнефти" на структуры Привата выведено минимум 15,4 млрд гривен. Но ни Банковой ни в Кабмине никто не торопится прекратить грабеж

Вичерпуну відповідь на загадку своєї невразливості Коломойський дав в одному зі своїх інтерв’ю, де він прокоментував свої медіа-ресурси словами: “Це ще й інструмент впливу”.

Хочу нагадати, що на сьогодні у сфері впливу пана Ігоря знаходяться інформагентство УНІАН, газета «Известия в Украине», інтернет-видання «Главред» та медіа-група «1+1» (телеканали «1+1», «1+1 International», «2+2», «ТЕТ», «Плюсплюс» (колишній «Сіті»), «УНІАН-ТБ» та низка сайтів).

Отож, нещодавно в мережі з’явилась інформація про чергову неофіційну зустріч Порошенка та Коломойського. Смію припустити, що на порядку денному стояли не лише питання пов’язані з можливою відставкою Яценюка…

Схоже, що на Банковій готові закрити очі на податковий борг “Укрнафти” перед країною в обмін на лояльну, або ж нейтральну, по відношенню до Порошенка інформаційну політику з боку підконтрольних Коломойському ЗМІ.

Bogdan Khodakovskii

Расследования