25.04.2016 | Бизнес

В промзоне Броваров рейдерский захват фирмы?

В промзоне Броваров рейдерский захват фирмы?

Журналистов "Имеешь право знать" уведомили о конфликте вокруг предприятия "АМОС" по адресу Предпринимательской, 22

Прибувши на місце, наші кореспонденти помітили кілька десятків людей поблизу в’їзних воріт підприємства, розбиті вікна та двері на прохідній, а також правоохоронців, озброєних автоматами. За ворітьми АМОСу перебувала група чоловіків у камуфляжі, котрі невдовзі пропустили на територію підприємства переговорну групу людей – вочевидь, орендарів приміщень, які знаходяться на АМОСі.

DSC_9722

DSC_9726

DSC_9740

DSC_9731

 

Виробничо-технологічна база з виготовлення металоконструкцій, складування та зберігання товарів народного споживання ТОВ «ВКФ «АМОС» розташована в промисловій зоні міста Бровари (Київська область).Засновник компанії – Віталій Грицаєнко, керівник компанії – Олена Махмудова. Поштова адреса офісу – м. Донецьк, вул. Артема, 138а За інформацією «Бізнес-Гід» та YouControl

Як повідомили люди, що намагалися потрапити на підприємство, вони – орендарі приміщень на АМОСі та не можуть потрапити до своїх обєктів та майна ще з понеділка, 28 березня. Хто заблокував роботу підприємства та з якої причини, орендарям не відомо. Так само утрималися від коментарів і присутні на місці правоохоронці, вказавши на табличку, прикріплену на воротах.

DSC_9734

DSC_9743

«Маєш право знати» зв’язалося з представниками АМОСу за телефонами, вказаними у відкритих реєстрах. Співрозмовники спочатку підтвердили, що триває рейдерська атака на підприємство і пообіцяли детальніше прокоментувати ситуацію за декілька годин, однак з того часу припинили виходити на зв’язок. Водночас у прес-службі Генеральної прокуратури України на телефонний запит «Маєш право знати» надати інформацію також відмовилися, порадивши надіслати запит у письмовій формі. Наразі наше видання очікує офіційної відповіді від Генпрокуратури.

brovary.pravo-znaty.org.ua

Расследования