30.04.2016 | Политика

Бывший глава киевской таможни подарил сыну дом под Киевом

Бывший глава киевской таможни подарил сыну дом под Киевом

Кум Калетника, ныне советник председателя государственной таможенной службы Геннадий Романенко переоформил свой дом под Киевом площадью более 8 м2 на сына

Романенко Ілля Геннадійович 27 грудня 2014 року отримав в подарунок будинок загальною площею 824.9 кв. м у селі Романків, що під Києвом. До цього будинок належав Романенко Геннадію Васильовичу.

романенко

романенко

романенко

На території будинку обладнане футбольне поле. 

Романенко Геннадій Васильович був начальником Київської регіональної митниці з 2012 до 2014 року. До цього Романенко керував Полтавською митницею, а в 2010-2011 рр., тією ж - Київською. Також, за даними ЗМІ він був близьким другом і кумом "господаря митниці" Калетника.

У березні цього року Геннадія Романека було призначено радником Голови Митної служби України. За даними ЗМІ саме Романенко керував розмитненням спецзасобів, що використовували силовики для розгону протестувальників на Майдані. 

Окрім будинку під Києвом, за даними журналістів володіє елітним міні-автопарком: Toyota Sequoia, Range Rover 2011, Range Rover 2013, Mersedes Benz S550, Porshe Cayenne 2011. 

garnahata.in.ua

Расследования