28.05.2016 | Политика

Подкуп избирателей на 206 округе: Ткаченко вместо календариков будет раздавать лампочки

Подкуп избирателей на 206 округе: Ткаченко вместо календариков будет раздавать лампочки

Кандидат в народные депутаты в Чернигове Григорий Ткаченко собирался раздавать календарики и футболки, но перешли на лампочки

Про це він та його команда заявили сьогодні, 25 травня, під час прес-конференції.

Точну кількість лампочок, яку планується роздати по 206 округу кандидат так і не назвав. Однак, заступник голови Чернігівської обласної партійної організації Аграрної партії України Арсен Дідур зазначив, що роздадуть стільки, скільки буде потрібно. «Ну скільки, 10 чи 15 тисяч»,- заявив Дідур.

Команда Григорія Ткаченка пообіцяла роздавати тим, кому вони будуть потрібно і робити це «від дверей до дверей». Водночас, точного механізму визначення того, кому вони потрібні, а кому ні не зазначили.

Керувати виборчим штабом Ткаченка у 206 окрузі буде Олексій Француз. За його словами, кампанія буде прозорою та відкритою. На сьогоднішній день штаб сформований повністю, займатися агітацією на окрузі будуть 200 чоловік, і всі вони, як зазначили представники «Аграрної партії», працюватимуть на волонтерських засадах.

Не зважаючи на те, що Григорій Ткаченко зареєструвався у Центральній виборчій комісії як самовисуванець, він йтиме за підтримки Аграрної партії, і за словами Дідура, відповідати за дії Ткаченка буде партія, зокрема, її обласний осередок.  Фінансувати його кампанію також буде партія та сільськогосподарські підприємці і аграрії. «Ми не багаті, але і не бідні люди»,- підкреслив Арсен Дідур.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день, окрім Григорія Ткаченка зареєструвався у ЦВК ще один кандидат, який піде як самовисуванець по 206 округу – колишній народний депутат від БПП Єгор Фірсов.


Чернігівщина: події і коментарі

Расследования