26.05.2016 | Политика

ГФС отправляет на Закарпатье "ревизоров"-взяточников, имеющих судимость, - Геннадий Москаль

ГФС отправляет на Закарпатье "ревизоров"-взяточников, имеющих судимость, - Геннадий Москаль

"Один із заступників керівника "контрольного десанту", якийсь Веліков Георгій Іванович 19.09.1978 року народження (зараз його посада - головний державний інспектор митного поста "Костопіль" Рівненської митниці); 2 серпня 2012 року був судимий Старобільським районним судом Луганської області за ч. 3 ст. 368 КК. Це отримання чиновником хабара в особливо великих розмірах", - заявив очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль

Інформує прес-служба чиновника.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від 8 до 12 років, але, за словами Москаля, Веліков незрозумілим чином вийшов на свободу набагато раніше і отримав високу посаду в структурі ДФС.

Нагадаємо, конфлікт між Геннадієм Москалем та головою ДФС Романом Насіровим перейшов у публічну площину після того, як останній змістив Володимира Колесникова з посади начальника обласної митниці і призначив свою людину. У зв’язку з цим Москаль подавав прохання про відставку, але прем’єр-міністр України Володимир Гройсман не прийняв її. Також Москаль заявляв, що кілька чиновників Закарпатської митниці - це люди Ігоря Калетника, який втік в РФ.Свої посади ці люди отримали нібито з подачі нинішнього глави Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Расследования