26.05.2016 | Политика

По 206 округу Ляшко выдвигает Блауша, «ДемАльянс» - Андрейченко, а "УКРОП" - Гирыча

По 206 округу Ляшко выдвигает Блауша, «ДемАльянс» - Андрейченко, а "УКРОП" - Гирыча

З наближенням офіційної реєстрації кандидатів на проміжних виборах по 206 округу з’являються все нові прізвища

Так, від «Демократичного Альянсу» по 206 округу розглядається кандидатура депутата міської ради Ігоря Андрійченка.

Таку попередню інформацію на своїй сторінці у Фейсбуці зазначив голова партії Віталій Гацько.

Ігор Андрійченко

Точно стане відомо після з’їзду партії, який запланований на 29 травня.

«Виборчі правила лишаються тими ж самими в країні і фактор грошей є все ще надважливим, але не визначальним, якщо грошам протиставити зусилля і внесок небайдужих громадян»,- пише Гацько.

В свою чергу, водному з коментарів у Фейсбуці голова «Радикальної партії» Олег Ляшко зазначив, що має свого кандидата по 206 округу у Чернігові, а саме Дмитро Блауш. І вважає, що усі демократичні сили мають об’єднатися довкола саме Блауша.

Нагадаємо, що і Ігор Андрійченко, і Дмитро Блауш висували свої кандидатури на проміжних виборах по 205 округу у Черінгові. Але, як відомо, тоді переміг кандидат від БПП Сергій Березенко.

Дмитро Блауш

Також, стало відомо про висування Ярослава Гірича по 206 округу від партії «УКРОП».

Як підтвердив ПіК Гірич, регіональна конференція рекомендувала його, як кандидата по 206 округ, водночас, остаточне рішення має прийняти з’їзд партії, який запланований на 27 квітня.

Ярослав Гірич

Зазначимо, що Ярослав Гірич висувався на минулих місцевих виборах до Чернігівської міської ради. Він перебуває у шлюбі із донькою голови Чернігівського окружного адміністративного суду Віталія Добрянського.

Як відомо, на сьогоднішній день офіційно заявив про свою участь на проміжних виборах по 206 округу у Чернігові лише колишній нардеп з фракції БПП Єгор Фірсов.

Окрім цього, активність київського забудовника Максима Микитася у Чернігові та в селах Ріпкінського та Чернігівського районів може говорити про його участь у виборах по 206 округу. Чернігівський міський головаВладислав Атрошенко вже називав його кандидатом і закликав голів Ріпкінського району зустрічати «кандидата Микитася». В свою чергу, Максим Микитась заявляє, що поки не визначився, чи піде по 206 округу.

Додамо, що про свою ймовірну участь у проміжних виборах розглядають колишній нардеп від БПП Микола Томенко, голова обласної організації партії «Батьківщина» Юрій Власенко і представниця «Антикорупційного руху Валентина Наливайченка» Анна Коваленко.

Як відомо, вибори по 206 округу призначені на 17 липня 2016 року.


Чернігівщина: події і коментарі

Расследования