25.05.2016 | Криминал

Наркотрафик на Прикарпатье "крышевали" руководитель противодействия наркопреступности и его заместитель

Наркотрафик на Прикарпатье "крышевали" руководитель противодействия наркопреступности и его заместитель

У п’ятницю, 13 травня, оперативники УВБ в Івано-Франківській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції спільно зі співробітниками УСБУ та прокуратури затримали керівника відділу протидії наркозлочинності та його заступника, які  займалися «кришуванням» контрабанди наркотиків на територію України, повідомляє ГУ нацполіції України

СБУ надала “Репортеру” відеоматеріали з місця події.

В прес-службі Управління СБУ в Івано-Франківській області повідомили, що одним із затриманих є начальник оперативно-пошукового відділу в Івано-Франківській області міжрегіонального управління департаменту протидії наркозлочинності нацполіції.

“Сьогодні в ізоляторі тимчасового тримання знаходиться начальник оперативно-пошукового відділу в Івано-Франківській області міжрегіонального управління департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції, – повідомила прес-офіцер управління СБУ в Івано-Франківській області Марія Римар. –  Нині також документують причетність його підлеглих та працівників іншого підрозділу Нацполіції до кришування наркотрафіку. Наркотрафік – значний, і в цьому році та наприкінці минулого року він зріс.”

 

Як стало відомо “Репортеру” з власних джерел, затриманим начальником оперативно-пошукового відділу Нацполіції  є Олександр Кочкін. Кочкін з підлеглими займалися “кришуванням” наркотрафіку від кінця 2015 року і до початку 2016 року.

У службових приміщеннях та за місцем проживання підозрюваних провели обшуки, під час яких виявили наркотики та значні суми коштів у іноземній валюті.

 

Расследования