08.01.2024 | Бизнес

Українські хакери KibOrg та NLB виклали в мережу докази зламу російського Альфа-Банку

Українські хакери KibOrg та NLB виклали в мережу докази зламу російського Альфа-Банку

Українські хакери KibOrg та NLB три місяці тому зламали бази даних російського Альфа-Банку, однієї із самих крупних і самих захищених банківських установ РФ. Після спростування прес-службою Альфа-Банку інформації про злом, українські хакери виклали повну базу у відкритий доступ.

Варто відзначити, що в результаті злому, українські спецслужби отримали доступ до персональних даних понад 38 мільйонів клієнтів найбільшого приватного банку Росії, в тому числі до даних власника Альфа-Банку російського олігарха Михайла Фрідмана. База даних містить інформацію про ПІБ, дату народження, номер рахунку та телефону клієнта, а також інші цінні для наших спецслужб дані.

Таблиця містить 115 217 571 записів, з яких приблизно 38 мільйонів унікальних фізичних та юридичних осіб. База даних має клієнтські записи починаючи з 2004 року. З інформацією можна ознайомитись за посиланням, пароль архіву: G5ydUW>f*qbr8S

Довідково: KibOrg — проєкт журналістів та IT-спеціалістів, які об’єднались під іменем легендарних кіборгів для боротьби з агресором в інформаційному просторі.

 

Расследования