27.01.2016 | Бизнес

Генерал СБУ Олег Фролов развернул сеть прослушки депутатов и общественных активистов

Генерал СБУ Олег Фролов развернул сеть прослушки депутатов и общественных активистов

Сотрудники Службы безопасности Украины рассказали о преступной схеме генерал-лейтенанта Фролова

“Ми, співробітники ДОТЗ СБУ, небайдужі до того безладу та негативу, який відбувається в країні, пов’язаний з відвертою фальсифікацією та компрометацією патріотично налаштованих народних депутатів хочемо висвітлити Вам ті першопричини, які стали підставою до ганебних вчинків високопосадовців нашої держави стосовно народного депутата Ігоря Мосійчука.

Хочемо розповісти Вам, що «славнозвісний» заступник Голови Служби безпеки України, генерал-лейтенант Фролов О.В., створив підконтрольну йому особисто та його «кураторам» схему зняття інформації з телекомунікаційних мереж, незаконному проведенню оперативно-технічних заходів та відвертої фальсифікації доказів кримінальних проваджень.

Метою своєї роботи Фролов О.В. поставив не служіння народу України, захисту національних державних інтересів та економічної безпеки України, а особисте збагачення, шляхом використання наданих державою повноважень керівника правоохоронного органу.

На ключові посади в Департаменті оперативно-технічних заходів він розставив довірених осіб з числа діючих та колишніх співробітників СБ України, з якими він тривалий час працював в СБУ.

Так, на посаду начальника 2 управління ДОТЗ СБ України призначений полковник Ємельяненко М.А., який особисто здійснює прослуховування низки номерів телефонів Радикальної Партії Ляшка та інших не байдужих до ситуації в Україні, для подібної дискредитації перед майбутніми виборами.

Обробку слухової інформації стосовно «важливих» об’єктів, в Департаменті здійснюють довірені особи Фролова О.В. з числа колишніх співробітників ГУ «Р»: Халітова Л.Р., Паршина Л.В., Коваленко О.М., Іванченко Є.Ю., Шевченко Ю., Косирев Ю.В. та інші.

З метою звуження кола співробітників, які б мали контакти з ними, для «спецгрупи» було виділено окрему кімнату №624 на шостому поверсі адмінбудівлі Департаменту, що була обладнана універсальними РМО для обробки слухової інформації мобільних операторів та 1 РМО обробки інформації з стаціонарних телефонів.

Комплектування «спецгрупи» Фроловим О.В. здійснив колишніми співробітниками ГУ «Р». В першу чергу це жінки, які в минулому здійснювали слухову обробку матеріалів радіо перехвату та готували зведення в підрозділах ГУ «Р» і з деякими з яких Фролов підтримує позашлюбні статеві стосунки.

Також, за вказівкою Фролова О.В. в терміновому порядку створюється банк звукових образів (зразків голосу окремих осіб), до якого вносяться зразки голосів політичних діячів, насамперед з числа народних депутатів Радикальної партії та “Самопомочі”.

Основна мета зазначених дій — фабрикація розмов та використання їх для тиску на опонентів у передвиборчій боротьбі, політичних «торгах» та «шантажу», утримання підконтрольності.

В даному кабінеті здійснюється обробка та корегування аудіо- та відеоінформації, її фальсифікація у вигідному для Фролова та його замовників цілях. Зокрема, 15-16.09.2015 року, у авральному порядку було змонтовано надане Шокіним у Верховній Раді відео, де нібито І.Мосійчук бере хабарі. Всі потаємні відеокамери якими було організовано відеозапис та спорядження ними заявника було здійснено за особистою вказівкою Фролова його найближчими підлеглими.

Аналогічно, сьогодні нами отримана від О.Фролова вказівка змонтувати з наявних аудіо файлів сфальсифікований аудіоряд з компроматом на Ляшка О., Лозового А., Корбана Г., Соболева Е. та Парасюка. Не дивуйтесь, коли почуєте нові сенсаційні заяви Генерального прокурора у стінах Верховної Ради. Як нам стало відомо, вказані розмови будуть оприлюднені Шокіним найближчим часом. А в даний час, аудіозаписи монтуються та зберігаються на комп’ютері, розміщеному в 624 кабінеті в будівлі ДОТЗ.

З метою організації тіньових оперативно-технічних заходів, на посаду помічника начальника 3 управління Департаменту Фроловим О.В. призначений полковник І.Петченко, який разом з Фроловим О.В. проходив службу в ГУ «Р» і неодноразово потрапляв в поле зору як особа, яка безпосередньо отримувала та виконувала вказівки останнього по незаконному зняттю інформації з каналів зв’язку в підрозділах ГУ «Р», в ДОТЗ та, в подальшому, в ДССЗЗІ (АТС-100 та АТС-200 — абоненти органів законодавчої та виконавчої влади України).

Петченко І.І, приймає безпосередньою участь у процесі моніторингу телекомунікаційних мереж у кімнаті №624, а також можливо здійснює корегування роботи невстановлених мобільних комплексів моніторингу 08М-діапазону. Також наявні дані вказують на те, що Петченко І.І., ймовірно, є одним з «кур’єрів», що здійснює доставку матеріалів перехоплення «замовникам».

Крім того Фролов напряму причетний до діяльності відомого перебіжчика української спецслужби до ФСБ РФ капітана Шляпкіна, який після оприлюднення народними депутатами заяви у ЗМІ терміново, за сприянням Фролова, втік до Російської Федерації захопивши з собою ключі криптографічного захисту систем засекречених ліній зв’язку, у зв’язку з чим противнику стало відомо про всі зашифровані переговори військового командування в АТО що і призвело до серій провалів української армії та виникнення «котлів» з масовою загибеллю та каліцтвом українських військових.

В свою чергу Фролов, який після скандалу з продажем матеріалів прослуховування, був завербований колишнім працівником КГБ УССР та його безпосереднім керівником, батьком Шляпкіна. В подальшому він і до теперішнього часу здійснює регулярні зустрічі зі своїми «кураторами з ФСБ» Олегом Танковим, Сергієм Ігнатенком та Сергієм Коряковим.

«Оборотень в погонах» Фролов О.В. у своїй погоні за збагаченням та власній жадобі до багатства опустився до шахрайства та прямого розкрадання земельних ділянок.

Проте, не будимо огульно обвинувачувати керівника СБУ Олега Фролова, а вкажемо на конкретні факти отримання ним наступних земельних ділянок:

— 08.02.2010 р., земельну ділянку 0,12 га, у Бишівській сільській раді Макарівського району Київської області, для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 3222780600:06:027:0028.

— 12.11.2014 р., земельну ділянку 0,12 га, у Ходосівській сільській раді Києво-Святошинського району Київської області, для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 3222487000:02:001:5019.

Необхідно зазначити, що відповідно до п. 4 статті 116 Земельного Кодексу України, передача у власність громадянам земельних ділянок, у межах норм визначених цим Кодексом, проводиться один раз по кожному виду цільового використання передбаченого цим Кодексом. Таким чином друга ділянка надана Фроловим О.В. є протизаконною, та свідчить про вчинений ним кримінальний злочин.

Тобто факт отримання Фроловим декількох Актів на право власності на земельні ділянки одного ж того цільового призначення є незаконними та підлягають скасуванню, а дії Фролова О.В. підпадають під ознаки злочину передбаченого ст. 365 «Зловживання владою або службовим становищем» та ст.190 «Шахрайство» КК України, що в свою чергу зобов’язує Генеральну прокуратуру порушити кримінальне провадження та засудити високо корумпованого злочинця та шахрая і притягнути його до кримінальної відповідальності.

При заповненні щорічної декларації про доходи, Фролов О.В. свідомо не вказав незаконне отримання ним безоплатно двох земельних ділянок, що є також порушенням корупційного законодавства України.

При цьому, другу ділянку, у так званому Чернечому лісі, він отримав як учасник бойових дій.

Нам з колегами не зрозуміло, як Фролов О.В. міг отримати цей статус, не пробувши жодного дня в зоні АТО? Чому генерали безпідставно та безперешкодно отримують пільговий статус та можуть дурити народ України? А в цей час істинні Патріоти, що повернулись з бойових позицій оббивають провладні коридори, щоб отримати завітне посвідчення.

Сподіваємось на Ваше справедливе та відповідальне реагування та надання вказаним діям вищевказаного керівника СБУ Фролов О.В., який використовуючи корумповані зв’язки та його оточення, до теперішнього часу уникав покарання за свою протиправну діяльність” – заявили співробітники відомства.

Расследования